Pellavanhampaan henkilökunta

Pellavanhampaassa työskentelee aidosti asiakkaistaan huolehtiva henkilökunta. Tarjoamme yksilöllisen palvelun ja hellävaraisen hoidon. Haluamme luoda asiakkaillemme rauhallisen ja viihtyisän tunnelman ja tehdä näin hammaslääkärikäynnistäsi miellyttävän kokemuksen.

Päivi Perkkiö

Hammaslääkäri

Hei! Olen hammaslääkäri Päivi Perkkiö ja olen toinen Pellavanhampaan perustajista. Olen työskennellyt lähes koko työurani yksityisvastaanotoilla, vuodesta 1997 lähtien. Sydäntäni lähellä ovat infektioiden ja kivunhoito laser- avusteisesti. Olen suorittanut Aachenin yliopistosta Master of Laser in Dentistry- tutkinnon. Tälläkin hetkellä on menossa laser-koulutus Ljubljanan yliopistossa Sloveniassa. Tervetuloa turvalliseen ja hellävaraiseen hammashoitoon Pellavanhampaaseen!

Annu Forsell

Hammaslääkäri

Hei! Olen hammaslääkäri Annu Forsell ja olen toinen Pellavanhampaan perustajista. Laserhammashoito ja proteettiset hoidot kuuluvat erityisosaamiseeni. Sydäntäni lähellä ovat myös pelkopotilaat ja heidän luottamuksen voittaminen. Olen suorittanut Aachenin yliopistosta Master of Laser in Dentistry- tutkinnon. Olen suorittanut myös suulääketieteen opinnot. Tervetuloa hellään ja turvalliseen hammashoitoon!

Väinö Kurttila

Suu- ja leukakirurgi

Hei! Olen suu-ja leukakirurgi Väinö Kurttila ja käyn Pellavanhampaassa noin kerran kuukaudessa tekemässä kirurgisia toimenpiteitä. Olen jo 10 vuoden ajan toiminut suu- ja leukakirurgina sekä julkisessa terveydenhuollossa, että yksityisillä vastaanotoilla. Erikoisalaani ovat implantoinnit, luusiirteet ja vaativat hampaanpoistot. Käyn säännöllisesti päivittämässä tietoani kotimaan ja ulkomaan kongresseissa ja kliinisen työni lisäksi koulutan tulevia suu-ja leukakirurgeja Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

Leena Taavitsainen

Suuhygienisti

Moikka! Olen hoitotiimimme suuhygienisti. Alan töitä olen tehnyt vuodesta 2014 saakka ja siinä kiehtoo erityisesti oman käden jäljen näkeminen. Lähellä sydäntäni on pelkäävän asiakkaan luottamuksen voittaminen ja pitkän hoitosuhteen luominen. Työnkuvani Pellavanhampaassa on monipuolinen, siihen kuuluu mm. hampaiden puhdistukset, kotihoidon ohjaus, valkaisut, hampaiston skannaukset ja puremalihashieronta. Tervetuloa saamaan hellää ja turvallista hoitoa!

Tanja Kartastenpää-Pekkala

Hammashoitaja

Moikka! Olen Tanja ja toimin Pellavanhampaassa vastaavana hammashoitajana. Työnkuvani on monipuolinen: lääkäreiden avustustyöstä työvuorojen laatimiseen. Hammashoitajaksi olen valmistunut 2018 ja siitä saakka työskennellyt Pellavanhampaassa. Sydäntäni lähellä ovat asiakaspalvelu, pelkopotilaat ja kirurgia. Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi Pellavanhampaaseen!

Susanna Korkalainen

Hammashoitaja

Moikka! Olen Pellavanhampaan Lappeenrantalaisvahvistus Susanna ja toimin Pellavanhampaassa hammashoitajana. Hammashoitajan töitä olen tehnyt perus- ja erikoishammaslääkäreitä avustaen Helsingissä, Lappeenrannassa ja nyt täällä Tampereella. Toiselta ammatiltani olen sairaanhoitaja. Minuun saatat Pellavanhampaan lisäksi törmätä myös lenkkipolulla tai kuntosalilla!

Margit Blomqvist

Hammashoitaja

Hei! Olen hammashoitaja Margit Blomqvist. Hammashoitajan töitä olen tehnyt sekä julkisella, että yksityisellä puolella. Olen avustanut niin yleishammaslääkäreitä, kuin erikoishammaslääkäreitäkin. Aikaisemmin olen toiminut kosmetologiyrittäjänä ja vaatturina. Työtäni teen jokaista asiakasta kunnioittaen ja häntä kuunnellen. Nähdään Pellavanhampaassa!