Verkkoajanvaraus

Palvelut

Kokonaishoito

Teemme perusteellisen tutkimuksen ja otamme tarvittavat röntgenkuvat. Niiden perusteella teemme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

Hoidon jälkeen tärkeää on ylläpitohoito, josta huolehdimme lähettämällä sinulle henkilökohtaisesti määritetyn ajan kuluttua kutsun tarkastukseen.

Ehkäisevä hammashoito

Hyvä suun terveys perustuu jokaisen omille terveyttä edistäville toimille ja näitä toimia tukevalle säännölliselle hammashoitosuhteelle.

Pelkopotilaiden ja lapsipotilaiden hoito

Hammaslääkäripelko on yleinen vaiva, josta kenenkään ei tulisi häiriintyä. Pahimmillaan pelko saattaa aiheuttaa suun terveyden rappeutumisen.

Nukutushammashoito

Vaikean hammaslääkäripelon vuoksi ei kannata laiminlyödä hammashoitoa! Nukutushammashoito on hyvä ja turvallinen tapa toteuttaa laajojakin hoitokokonaisuuksia.

Parodontologia

Iensairauden edettyä pitkälle voidaan joutua tekemään kirurgisia flap-operaatioita, tunnelointeja, ienplastiikkaa sekä kruunun pidennysleikkauksia.

Kariologia

Kariologia tarkoittaa paikkaushoitoa ja juurenhoitoa. Hammas joudutaan juurihoitamaan silloin, kun sen sisällä oleva, verisuonia ja hermoja sisältävä ydinkudos on tulehtunut tai tulehduksen seurauksena mennyt kuolioon.

Keraamiset paikat ja kruunut

Käytössämme on 3Shape Move -digitaalinen skanneri sekä Roland EWR-4W -keraamisten paikkojen ja kruunujen jyrsin, joilla voimme tuottaa vastaanotollamme laboratoriotasoisia suun ulkoisia paikkoja.

 

Hammaslaser

Hammaslaser on lähes kivutonta eikä vaadi kosketuskontaktia ja näin ollen vähentää puudutusaineen tarvetta. Laserin etuna on kudosten nopea paraneminen sekä jälkitulehdusten ja -oireiden väheneminen. Nopeaa, tarkkaa ja hygienistä laseria käytetään mm. paikkauksiin, juurenhoitoihin, valkaisuihin, ienleikkauksiin, pehmytkudoskirurgiaan, kuorsaus- ja uniapneahoitoihin sekä limakalvohaavaumiin kuten aftoihin.

Vastaanottomme käytössä ovat Fotona, WaterLase® iPlus sekä EPIC™ X Diode -laserit.

WaterLase® iPlus

Protetiikka

Kiinteä protetiikka käsittää kruunut, laminaatit, sillat ja implanttiprotetiikan. Irtoprotetiikka sisältää koko- ja osaproteesit sekä rankaproteesit.

Purentafysiologia

Eri syistä johtuvien purentaelimellisten vaivojen hoito purennan tutkimuksella, purentakiskoilla, tasapainotushionnoilla ja preproteettisella hionnalla sekä vajaan purennan hoitaminen protetiikalla.

Suukirurgia

Pellavanhammas hoitaa myös useat erilaiset kirurgiset toimenpiteet, kuten hampaiden ja viisaudenhampaiden poistot sekä juurenpäiden leikkaukset (resektio).

Soita 010 439 9500 ja kysy rohkeasti lisää hoidoistamme – me autamme suusi kuntoon!

Lue lisää hammashoidoista