Varaa hoitoaika!

Avaa ajanvaraus

Voit varata oman aikasi myös puhelimitse 010 439 9500 tai sähköpostitse info@pellavanhammas.fi

Suuhygienistipalvelut

Pellentesque nec iaculis massa, et eleifend dui. Maecenas accumsan facilisis tempus. Fusce nec tellus fringilla, blandit urna sagittis, ultricies diam.

Hammaskivenpoisto

Hammaskivi on hampaiden pinnoille kovettunutta bakteeriplakkia. Hammaskivi tulehduttaa ikeniä, mikä pahimmillaan johtaa parodontiitin eli kroonisen kiinnityskudossairauden puhkeamiseen. Hammaskivi tulee poistattaa säännöllisesti, yksilöllisen suosituksen mukaan, jotta hampaiden kiinnityskudokset pysyvät terveinä. Hammaskivenpoisto voidaan tehdä ultraäänilaitteella, käsi-instrumenteilla tai molemmilla. Hammaskivenpoiston yhteydessä kiillotetaan hampailta lisäksi värjäytymät ja karheudet. Hammaskivenpoisto voidaan myös tehdä puudutuksessa tai pintapuudutuksessa.

Kela-korvauksen saamiseksi sinulla tulee olla voimassa oleva lähete hammaslääkäriltäsi.

Purentalihashieronta

Monet kärsivät hampaiden öisestä narskuttelusta tai päivällä hampaiden voimakkaasta yhteen puremisesta. Tämä saattaa aiheuttaa purentalihasten jumiutumisen ja kipeytymisen. Purentalihasten jännitystilat voivat aiheuttaa mm. pään- ja leukojen särkyä, huimausta ja korvakipuja. Purentalihasten hieronnalla voidaan helpottaa kipuja ja jäykkyyksiä purentalihaksistossa. Hieronnassa käsitellään purentalihaksia niin suun ulko-, kuin sisäpuoleltakin. Lisäksi hierotaan kallonpohjan- ja niska-, hartiaseudun lihaksia. Suuhygienisti antaa sinulle neuvot ja ohjeet purentalihasten rentouttamiseksi kotikonsteilla ja kertoo mikäli purentalihashieronta tulee uusia.

Hampaiden valkaisut

Vastaanotolla tehtävä Brilliant Smile -tehovalkaisu on turvallinen, nopea ja tehokas tapa valkaista hampaat yhdellä käyntikerralla. Tehovalkaisu tehdään vetyperoksidigeelin ja plasma led -valon avulla. Suosittelemme tehovalkaisua, jos hampaita ei ole valkaistu ennen tai, jos toivottava lopputulos on huomattavasti vaaleampi kuin hampaiden nykyinen sävy.

Hampaiden kevytvalkaisu vastaanotolla tehdään miedomman vetyperoksidigeelin ja plasma led -valon avulla ja se on kestoltaan lyhyempi kuin tehovalkaisu. Tämä valkaisumenetelmä tulee kyseeseen, jos hampaasi ovat valmiiksi vaaleat tai jos haluat ylläpitää aikaisemman valkaisun lopputulosta.

Hampaiden kombinaatiovalkaisu yhdistää vastaanotolla tehtävän tehovalkaisun ja kotona jatkettavan valkaisumuodon, näin ollen kaikista tehokkain valkaisumenetelmä.

Hampaiden kotivalkaisu on mahdollista tehdä valkaisunauhoilla tai yksilöllisillä valkaisulusikoilla, joihin annostellaan kotivalkaisugeeli. Kysy lisää valkaisusta, vastaamme mielellämme.

Kaikki valkaisut tehdään hoidettuun ja terveeseen suuhun.

Soodapuhdistus

Soodapuhdistus on hampaiden puhdistusmenetelmä, jossa hienojakoinen soodajauhe yhdessä vesi- ja ilmasuihkun kanssa puhdistavat hampaat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Soodapuhdistus ei vaalenna hampaiden omaa sävyä, mutta poistaa pinnallisen värjäytymän, jolloin ne näyttävät kirkkaammilta ja vaaleammilta. Soodapuhdistuksen jälkeen hampaat tuntuvat liukkailta ja puhtailta, sekä ovat jatkossa helpommin puhtaana pidettävät. Se on erinomainen keino ylläpitää suun terveyttä sekä ennaltaehkäistä esimerkiksi iensairauksia.

Soodapuhdistuksen voi tehdä hammaskivenpoiston yhteydessä tai omana käyntinään.